Απίθανες χειμερινές εκπτώσεις στα καταστήματα του MARE WEST

OpenSynday2017

Και πολλές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τους μικρούς φίλους του εμπορικού πάρκου την Κυριακή 15/1 με τα ανοιχτά καταστήματα

Το MARE WEST υποδέχεται ζεστά το νέο χρόνο με εκπτώσεις για όλη την οικογένεια, αλλά και δεκάδες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για τα παιδιά! Από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, οι φίλοι του εμπορικού πάρκου Κορίνθου θα βρουν τα αγαπημένα τους brands σε απίθανες εκπτώσεις ενώ τα παιδιά θα ψυχαγωγηθούν με τις δεκάδες δραστηριότητες που έχουν οργανωθεί ειδικά για αυτά!

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του εμπορικού πάρκου θα βρουν γυναικεία, ανδρικά παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αθλητικά είδη, οπτικά, καλλυντικά και αρώματα σε ελκυστικές τιμές ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους και αυτό το χειμώνα!

Επιπλέον, οι μπόμπιρες που θα έρθουν με τους γονείς τους την Κυριακή 15/1 που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα από τις 11.00 μέχρι τις 19.00, θα διασκεδάσουν στις δραστηριότητες που έχουν οργανωθεί ειδικά για αυτούς, όπως face painting, μπαλονοκατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, μαγικά κόλπα και πολλά άλλα.

Δίπλα στη θάλασσα, με μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, κομβική θέση και εύκολη πρόσβαση, το εμπορικό πάρκο MARE WEST είναι ο ιδανικός προορισμός και για την βόλτα αλλά και την κάλυψη των αγορών του σπιτιού.

Έτσι ο νέος χρόνος ξεκινάει ευχάριστα με μοναδικές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο!

Manage Cookie Preferences